ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: (+30) 694 755 2361
Preloader Close
Awesome Image
Awesome Image
20
Χρόνια
Εμπειρίας
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Παρέχουμε Εγγυημένα
Υψηλή Ποιότητα στη Μόνωση

Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή υπηρεσιών μόνωσης και στεγανοποίησης κορυφαίας ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι οι χώροι σας παραμένουν ενεργειακά αποδοτικοί, άνετοι και φιλικοί προς το περιβάλλον. Aναλαμβάνουμε οποιοδήποτε κτίριο, είτε πρόκειται για νέα κατασκευή, είτε για υφιστάμενο σε φάση ενεργειακής αναβάθμισης.

Δραστηριοποιούμαστε αμιγώς στον τομέα της εφαρμογής μόνωσης, διατηρώντας την αξιοπιστία στην επιλογή των υλικών και ενεργώντας πάντα σύμφωνα με την θερμομονωτική μελέτη, τους πολεοδομικούς κανονισμούς (ΚΕΝΑΚ) και τις ανάγκες του κτιρίου.

Δημήτριος Σελένης

Ιδρυτής

Awesome Image
OUr Key points

Γιατί να μας προτιμήσετε

Εμπειρία & Εξειδίκευση: Με 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρος της μόνωσης, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας φέρνουν πλήθος γνώσεων σε κάθε έργο. Παραμένουμε ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες μόνωσης, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η βιομηχανία.

Προσαρμοσμένες λύσεις: Αναγνωρίζουμε ότι κάθε κτίριο και έργο έχει τις μοναδικές του απαιτήσεις. Η ομάδα μας πραγματοποιεί μια ενδελεχή αξιολόγηση και στη συνέχεια προτείνει και εφαρμόζει λύσεις μόνωσης προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Οικολογική προσέγγιση: Στους MONOTEXNITES, νοιαζόμαστε για τον πλανήτη μας. Δίνουμε προτεραιότητα σε βιώσιμα, φιλικά προς το περιβάλλον μονωτικά υλικά που όχι μόνο εξοικονομούν χρήματα στους λογαριασμούς ενέργειας αλλά έχουν και μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα.

Πρώτα η ασφάλεια: Η ομάδα μας είναι εκπαιδευμένη να τηρεί αυστηρά πρότυπα ασφαλείας. Από την αρχική προετοιμασία έως την ολοκλήρωση του έργου, διασφαλίζουμε την ευημερία του προσωπικού, των πελατών μας και του περιβάλλοντος.

Πελατοκεντρική εξυπηρέτηση: Η ικανοποίησή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας, διατηρώντας ανοιχτή επικοινωνία καθ' όλη τη διάρκεια του έργου, διασφαλίζοντας ότι όλες οι απαιτήσεις σας ικανοποιούνται στην εντέλεια.

  • Έμπειροι Επαγγελματίες μόνωσης
  • Ειδικοί στις Γεωμετρικές κατασκευές
  • Σύγχρονος εξοπλισμός και χρήση πιστοποιημένων επώνυμων υλικών
  • Εγγύηση αποτελέσματος

Ποιότητα

0%

Ταχύτητα

0%
Awesome Image
00

Υγρομονώσεις

00

Μονώσεις Ταράτσας

00

Στεγανοποιήσεις

00

Ικανοποιημένοι πελάτες

Κριτικεσ πελατων

Διαβάστε
Tι πιστέυουν
για μας.

Go To Top