ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

Ο όρος Κτιριακή Μόνωση αναφέρεται για κάθε αντικείμενο και υλικό το οποίο χρησιμοποιείται μέσα στο κτίριο και εξυπηρετεί σκοπούς μόνωσης. Η χρήση τέτοιων υλικών αποσκοπεί κυρίως σε Θερμομόνωση τμημάτων του κτιρίου, αλλά ο όρος μπορεί να αναφέρεται επίσης σε Ηχομονώσεις, Υγρομονώσεις, Πυροπροστασίες, Κρουστικές Μονώσεις (εφαρμογές βιομηχανίας).

Οι κατηγορίες της κτιριακής μόνωσης είναι τρεις:

  • Η θερμομόνωση
  • Η στεγανοποίηση ή υγρομόνωση και
  • Η ηχομόνωση.

 

 

 

Μονώσεις Ταρατσών

Καθώς η ταράτσα είναι το σημείο του κτιρίου που δέχεται τις μεγαλύτερες μεταβολές θερμοκρασίας, η αποτελεσματική μόνωση κρίνεται απαραίτητη. Για ολοκληρωμένα αποτελέσματα, θα πρέπει να γίνεται σε συνδυασμό με στεγανοποίηση. Μία σωστή μόνωση ταράτσας μπορεί να μειώσει μέχρι και 40% τη συνολική απώλεια θερμοκρασίας στο κτίριό μας, ενώ μας παρέχει μεγάλη οικονομία πετρελαίου ή ρεύματος.

Έχοντας άριστη γνώση των υλικών μόνωσης και στεγάνωσης όπως ασφαλτόπανα, PVC και επαλειφόμενα, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, προτείνουμε την καλύτερη δυνατη λύση για εσάς. Μέσα από τις υπηρεσίες μας εξασφαλίζουμε ότι οι θερμομονώσεις, οι υγρομονώσεις και οι λοιπές εργασίες που πραγματοποιούμε στην ταράτσα σας, θα προστατέψουν την κατοικία σας για πολλά χρόνια.

Οφέλη της Μόνωσης Ταράτσας

Η μόνωση ταράτσας κρίνεται απαραίτητη κατά την κατασκευή ενός σύγχρονου κτιρίου, αφού αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες ποιοτικής διαβίωσης. Για το λόγο αυτό, όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες φροντίζουν να εκσυγχρονίσουν τα παλιά τους σπίτια, εξοικονομώντας έτσι και περισσότερη ενέργεια.

Με μια σωστή μόνωση ταράτσας εξασφαλίζουμε:

ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Περιορίζοντας τις απώλειες θερμότητας έχουμε την επιθυμητή θερμοκρασία, χωρίς μεγάλη κατανάλωση ηλεκτρισμού ή πετρελαίου. Ειδικά από την ταράτσα, ένα σπίτι χάνει το μεγαλύτερο ποσοστό της θερμικής του ενέργειας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Μεγάλη οικονομία πετρελαίου ή ρεύματος.

ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΥΔΡΑΤΜΩΝ & ΜΥΚΗΤΩΝ

Αποφεύγουμε συμπύκνωσεις υδρατμών που δημιουργούν μύκητες και μαυρίλες στην επιφάνεια της ταράτσας, των δοκαριών και των κολωνών του κτιρίου.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

Διατηρούμε σταθερή τη θερμοκρασία του χώρου μας, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ, ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

14 + 10 =