20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ – ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό, σύγχρονο εξοπλισμό και χρήση πιστοποιημένων επώνυμων υλικών, εγγυόμαστε γραπτώς για το αποτέλεσμα δίνοντας λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Η υπευθυνότητα, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον πελάτη χαρακτηρίζουν κάθε μας έργο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Χρ. Βρεττού 13, Τ.Κ. 13671 Αχαρναί

Email

info@monotexnites.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

(+30) 210 247 6559
(+30) 694 755 2361

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΤΕ, ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

4 + 7 =

F.A.Q.

Συχνές Ερωτήσεις

ΤΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ;

Μια σωστή μόνωση ταράτσας μπορεί να μειώσει μέχρι και 40% τη συνολική απώλεια θερμοκρασίας στο κτίριο, ενώ παρέχει μεγάλη οικονομία πετρελαίου ή ρεύματος.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΥΓΡΑΣΙΑ;

Η υγρασία συνήθως εμφανίζεται σε ταράτσες–δώματα, τοιχους, υπόγεια, μπαλκόνια, δεξαμενές και πισίνες.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ;

Στεγανοποίηση ή υγρομόνωση ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία ένα σώμα γίνεται αδιαπέρατο από το νερό με την εφαρμογή συγκεκριμένων αδιαβροχοποιητικών υλικών. Τα υλικά αυτά έχουν την ιδιότητα να μην προσβάλλονται από το νερό, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ;

Η θερμομόνωση ενός κτιρίου είναι με απλά λόγια το ντύσιμο του εξωτερικού περιβλήματος (τοίχων, πυλωτής, ταράτσας, κολόνων, δοκαριών κλπ.) με ένα θερμομονωτικό υλικό που έχει χαμηλή θερμοαγωγιμότητα και βοηθάει τα μέγιστα στην εξοικονόμηση οικιακής ενέργειας.

ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ;

Εργασίες μόνωσης μπορούν να πραγματοποιηθούν καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Ιδανικά αποφεύγονται ακραίες κλιματικές συνθήκες και επιλέγονται μη βροχερές ημέρες. Σε κάθε περίπτωση, ο υπεύθυνος του συνεργείου επιλέγει τον κατάλληλο χρόνο και τα κατάλληλα για την εποχή υλικά, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες.